Assaigs finals de "Políticament Incorrecte"

Aquí tenim les primeres fotos de l'assaig general que estem duent a terme aquests dies. L'estrena és imminent!
6 comentaris:

 1. La Sra. Directora agradece sinceramente a sus queridos huéspedes catalanes los desperfectos y chanchullos ocasionados en el Hotel ( estas cosas no pueden pasar en el Palace .................... ) aún así les felicita por su actuación . Saludos cordiales !!!!!

  ResponElimina
 2. Sal.lutacions des de Gerri de la Sal. Sra. Directora no se preocupe por los desperfectos, lo tendra todo a su entera satisfación....

  ResponElimina
 3. Moltes felicitats he gaudit molt. Es nota que es un treball fet amb passió i amor.

  Daniel Osuna

  ResponElimina
 4. Des de bastidors, felicitats. Ens veiem dimecres per posar algun punt sobre alguna í

  ResponElimina
 5. Com a nouvingut al grup us he de dir que fer l’obra amb vosaltres ha estat una experiència formidable. M’ho he passat fantàsticament be, no només representant-la, sino també durant tots els dies d’assaig, que no han sigut pocs, perque des del primer dia tots m’heu rebut amb el braços ben oberts i m’heu contagiat el bon ambient que es respira en el grup. Això, junt amb les moltes hores de treball que hem dedicat, ha fet que el resultat hagi merescut tots els elogis que hem tingut, perque entre tots hem fet una feina magnífica.
  Només us puc agrair a tots i cada un de vosaltres aquesta acollida i l’enorme quantitat de consells que m’heu donat.
  Gràcies Teresa, Enriqueta, Jaume i Joan Carmona pels vostres consells. Gràcies, Joan Puigdevall, Toni, Anna i les Dolors Costa i Parnau per la vostra complicitat amb mi. Gràcies també a les meves dues parelles teatrals, la Dolors i l’encantadora Maria per la vostra paciència al haver de repetir tants cops la mateixa escena amb mi. Moltes gràcies Cuns, sense els teus consells i la teva compenetració amb mi, no ho hagués pogut fer. I finalment moltíssimes gràcies a les dues directores, la Maria Rosa i la Repi, pels vostres innumerables consells i pel vostre esforç en per corregir-me dia rera dia.
  El Feliu.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sr. Feliu , fins avuí no havia mirat el blog :
   Moltes gràcies per les tevés paraules . Per nosaltres també ha sigut un plaer tenir-te com a company .
   Una abraçada i endavant per les properes representacions. !!!!!!!!
   Dolors P.

   Elimina